Autor Societat
23 novembre 2015 a 10:30

Operatiu policial contra 19 establiments que comercialitzaven loteria i apostes esportives sense autorització

8 Flares 8 Flares ×

Es van registrar establiments a Sabadell, Granollers i Cerdanyola entre altres

Mossos d'Esquadra // Foto: Joan Murcia

Mossos d’Esquadra // Foto: Joan Murcia

Els Mossos d’Esquadra de les Unitats Regionals de Policia Administrativa de la Regió Policial Metropolitana Barcelona, Metropolitana Nord i Metropolitana Sud juntament amb la Unitat Central de Joc i Espectacle van realitzar, el passat dimarts 17 de novembre, una intervenció en matèria de joc il·legal a 19 establiments ubicats en diferents municipis.

19 establiments de les poblacions de Barcelona, Cerdanyola del Vallès, Cornellà de Llobregat, l’Hospitalet de Llobregat, Santa Coloma de Gramenet, Granollers i Sabadell van ser registrats alhora. Tots els establiments pertanyien a una  mateixa titularitat i disposaven de llicència municipal per desenvolupar activitats relacionades amb la compravenda d’or, enviament de diners a l’estranger i recàrrega de telefonia mòbil, entre d’altres.

L’operatiu policial es va dur a terme a requeriment de la Direcció General de Tributs i Joc del Departament d’Economia i Coneixement de la Generalitat de Catalunya i en ell hi van participar 38 agents amb l’objectiu de detectar la promoció i venda de loteria amb origen a la República Dominicana, així com la comercialització d’apostes esportives sense l’autorització administrativa necessària.

El dispositiu va finalitzar amb l’aixecament de 19 actes administratives i la intervenció de material i diners relacionats amb la pràctica del joc il·legal. Com a mostra, es van intervenir una gran quantitat de resguards de loteria, d’apostes esportives i 2.330 € en efectiu, uns diners relacionats amb aquestes activitats il·legals.

Les actes de denúncia, el material i els diners intervinguts seran tramesos a la Direcció General de Tributs i Joc del Departament d’Economia i Coneixement de la Generalitat de Catalunya a efectes de la incoació d’expedients administratius per infraccions molt greus.

8 Flares Twitter 0 Facebook 7 Google+ 1 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 8 Flares ×