Autor Cinema, teatre i televisió
27 novembre 2015 a 16:00

Los juegos del hambre: sinsajo. Parte 2

0 Flares 0 Flares ×

Los juegos del hambre - sinsajo. Parte 2

Los juegos del hambre – sinsajo. Parte 2

Aquesta setmana s’estrena als cinemes l’última entrega de la saga Los juegos del hambre. Arriba el nou film de Pixar i Disney El viaje de Arlo. El drama adolescent The diary of a Teenage Girl,  el film de supervivència i drama Nadie quiere la noche, el film d’acció taiwanès The Assassin,  el thriller policial protagonitzat per Kevin Bacon Coche policial, el fals documental d’humor La maniobra Heimlich, el thriller argentí Paulina, i el drama La calle de la amargura són els films que ompliran les sales aquesta setmana.

LOS JUEGOS DEL HAMBRE: SINSAJO. PARTE 2

CIENCIA FICCIÓ. Dirigida per: Francis Lawrence. Repartiment: Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Sam Claflin, Liam Hemsworth

L’últim lliurament de ‘Los juegos del hambre’ ens mostra a una nació en guerra, en la qual Katniss s’enfronta amb ungles i dents al president Snow. Amb l’ajuda d’alguns amics, entre ells Gale, Finnick i Peeta, arriscarà la vida per sortir del Districte 13 i eliminar al president Snow.

EL VIAJE DE ARLO

ANIMACIÓ. Dirigida per: Peter Sohn

La pel·lícula explica com hagués estat la vida a la Terra si l’asteroide que va acabar amb els dinosaures no hagués impactat contra el planeta.

THE DIARY OF A TEENAGE GIRL

DRAMA. Dirigida per: Marielle Heller. Repartiment: Bel Powley, Alexander Skarsgard, Kristen Wiig, Madeleine Waters

Sant Francisco, anys 70. Minnie Goetze és una noia de 15 anys que aspira a ser artista de còmics. Amb una insaciable curiositat pel món que li envolta, és una adolescent bastant típica; el problema és que es fica al llit amb el nuvi de la seva mare.

NADIE QUIERE LA NOCHE

AVENTURAS. Dirigida per: Isabel Coixet. Repartiment: Juliette Binoche, Rinko Kikuchi, abriel Byrne

Josephine, una dona rica i culta, va al Pol Nord per reunir-se amb el seu marit, l’explorador Robert Peary. Durant el viatge li serveix de guia una humil esquimal. Malgrat les seves diferències, ambdues hauran d’unir-se per poder sobreviure a les dures condicions climàtiques de la tundra.

THE ASSASSIN

ACCIÓ. Dirigida per: Hou Hsiao-Hsien. Repartiment: Shu Qi, Chang Chen, Satoshi Tsumabuki

Xina, segle IX. Nie Yinniang torna a casa de la seva família després d’anys d’exili. Educada per una monja que la inicia en les arts marcials, és una autèntica justiciera que el seu objectiu és eliminar als tirans. El seu mestre li encarrega la missió de matar al seu primer Tian Ji’an, governador dissident de la província militar de Weibo. Nie haurà de triar: sacrificar a l’home que estima o trencar definitivament amb la “Secta dels Assassins”.

COCHE POLICIAL

THRILLER. Dirigida per: Jon Watts. Repartiment: Kevin Bacon, James Freedson-Jackson, Hays Wellford

Dos xavals de deu anys troben un cotxe de policia aparentment abandonat i decideixen muntar-se per fer un volt. Comença així un tortuós i desesperat joc del gat i el ratolí en el qual l’única sortida serà donar-li a l’accelerador i conduir el més ràpid possible.

LA MANIOBRA DE HEIMLICH

COMEDIA. Dirigida per: Manolo Vázquez. Repartiment: Marta Torné, Jordi Vilches, Judit Uriach, Miki Esparbé

Fals documental i comèdia satírica sobre Alex Pareja, un escriptor que va aconseguir el seu major èxit amb la seva primera novel·la, “La maniobra de Heimlich”. El llibre tracta sobre la mort de la seva núvia en ennuegar-se amb un tros de pollastre durant un sopar. Des de llavors, cap dels seus treballs ha tornat a comptar amb el favor de la critica ni del públic. Deu anys més tard, Pareja rep l’encàrrec d’adaptar la novel·la al cinema.

PAULINA

THRILLER. Dirigida per: Santiago Mitre. Repartiment: Dolores Fonzi, Oscar Martínez, Esteban Lamothe

Paulina és una jove advocada que torna a la seva ciutat per dedicar-se a labors socials. Treballa en un programa de defensa dels drets humans en zones humils de la perifèria de la ciutat. Després de la segona setmana de treball, és interceptada i atacada per una patota.

LA CALLE DE LA AMARGURA

DRAMA. Dirigida per: Arturo Ripstein. Repartiment: Patricia Reyes Spíndola, Nora Velázquez, Silvia Pasquel

De matinada, dues putes de mitja edat tornen a les seves cofurnes. No estan cansades de treballar. Estan cansades de no fer-ho. Una té problemes amb una filla adolescent i un marit transvestit. L’altra ha d’enfrontar-se a la solitud. Però aquesta nit van a anar a celebrar la victòria en el ring de dos lluitadors nans. A l’hotel, per desvalisar als homes, els narcotitzen  amb gotes oftalmològiques. Però estan tan espantades i confuses que cometen tota classe d’errors.

Cristina Nocete

@crisnocete

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×