Autor Societat
23 novembre 2015 a 15:00

L’Obra Social “la Caixa” ha aportat al Rebost Solidari més de 26.000€ en l’exercici 2015

9 Flares 9 Flares ×

Destinats a famílies de la ciutat que no tenen cobertes les necessitats bàsiques d’alimentació

L’Obra Social “la Caixa” ha aportat al Rebost Solidari més de 26.000€ en l’exercici 2015

L’Obra Social “la Caixa” ha aportat al Rebost Solidari més de 26.000€ en l’exercici 2015

L’Obra Social “la Caixa” ha aportat enguany més de 26.000€ al Rebost Solidari de Sabadell amb la voluntat de contribuir a donar resposta a les necessitats de les persones en situació de vulnerabilitat. Aquests fons s’estan destinant a diferents accions de suport a famílies de la ciutat que no tenen cobertes les necessitats bàsiques d’alimentació.

Dels 26.000€ aportats, prop de 20.000€ s’han destinat a l’adquisició de béns d’equip. En aquest sentit el Rebost ha pogut adquirir una furgoneta amb plataforma elevadora per transportar els aliments.

L’Obra Social “la Caixa” també va aportar aliments frescos rics en proteïnes (hamburgueses de pollastre) per import de 3.000€ i que van ser distribuïts en el marc del dispositiu d’alimentació infantil que l’Ajuntament i el Rebost Solidari van impulsar durant les vacances d’estiu i que va comptar amb la col·laboració de diverses entitats i institucions. D’altra banda, 1.700€ s’han destinat a l’adquisició de joguines per a les famílies usuàries d’El Rebost.

D’altra banda, l’Obra Social aportarà 5€ per cada nen que participi en la cursa infantil que anualment organitza l’Associació Sant Silvestre de Sabadell el 31 de desembre. La recaptació es destinarà a la compra de llet  per a nadons de 0 a 6 mesos.

 

Rebost Solidari de Sabadell 

Impulsat per l’Ajuntament i 26 entitats socials i religioses, el Rebost Solidari ha establert una xarxa a la ciutat a través de la qual proporciona lots de menjar a les persones i famílies amb mancances alimentàries, en coordinació amb els serveis socials municipals. També distribueix d’altres productes bàsics d’higiene personal i de neteja  de la llar. L’experiència del Rebost ha esdevingut un bon exemple d’organització i de cooperació entre tots els agents implicats en la prestació d’aquest tipus de servei ciutadà.

9 Flares Twitter 0 Facebook 8 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 9 Flares ×