Autor Economia
26 novembre 2015 a 15:00

El Grup Bon Preu compra l’antiga fàbrica Sampere-Llagostera

0 Flares 0 Flares ×

Tindrà 2.500 m2 de superfície de venda i amb 225 places d’aparcament

El Grup Bon Preu compra l'antiga fàbrica Sampere-Llagostera // Imatge de sabadell.net

El Grup Bon Preu compra l’antiga fàbrica Sampere-Llagostera // Imatge de sabadell.net

El Grup Bon Preu ha comprat l’edifici de l’antiga fàbrica Sampere – Llagostera del centre de Sabadell amb la intenció d’obrir un hipermercat Esclat de 2.500 m2 de superfície de venda i amb 225 places d’aparcament. El terreny ocupa 6.800 m2, comprèn diferents edificis i està limitat pels carrers de Margena, d’Illa, de Sant Baldomer i Parellada.

El termini previst d’execució de les obres d’aquest nou equipament comercial serà de set mesos, un cop es disposin de tots els permisos, suposarà una inversió total de nou milions euros i la creació d’aproximadament 68 llocs de treball directes.

Aquest Esclat a Sabadell serà el tercer de la companyia a la comarca del Vallès Occidental, se suma a l’inaugurat a Terrassa el setembre del 2015 i al de Santa Perpètua de la Mogoda. A la mateixa comarca hi ha tres supermercats Bonpreu (Palau-Solità i Plegamans, Ripollet i Santa Perpètua de la Mogoda) i dos EsclatOil (Terrassa i Santa Perpètua de la Mogoda).

El Grup Bon Preu, empresa familiar catalana del sector de la distribució alimentària, preveu tancar el 2015 amb una facturació al voltant dels 990 milions d’euros, un 11’4 % més que l’exercici anterior. Actualment dóna feina a més de 5.000 treballadors i té 200 establiments (: els supermercats Bonpreu, els hipermercats Esclats, les benzineres EsclatOil i els Iquodrive (punts de recollida de compres fetes a través d’Internet).

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×