Autor Esports
10 novembre 2015 a 13:00

El Falcons Sabadell guanya al CPP igualada per 6 a 0

0 Flares 0 Flares ×

Els falconistes es jugaran el liderat en la seva visita a Mallorca

Falcons A de 3a Nacional // Imatge cedida pels Falcons Sabadell

Falcons A de 3a Nacional // Imatge cedida pels Falcons Sabadell

El Falcons Sabadell AE van obtenir un nou triomf a la Primera Divisió Nacional de tennis de taula. Amb aquesta contundent victòria davant el CPP Igualada per 6-0 el conjunt falconista encapçala el grup tercer de la categoria. El trident format per Sergi Martínez, Pere Weisz i Ramon Clivillé no va donar cap opció als de l’Anoia. Fins ara, Sergi Martinez a guanyat tots els partits que ha disputat.

Aquest nou triomf falconista arriba una setman abans del doble desplaçament a Mallorca, on estarà en joc el liderat. Dissabte jugaran contra l’Alcúdia, conjunt que encara no ha guanyat cap partit, i diumenge ho faran contra el potent conjunt de Son Cladera, que ha guanyat els quatre partits que ha jugat.

Els dos equips de tercera nacional en forma

El Falcons Sabadell “A” lidera, una jornada més, la classificació del seu grup. L’equip format per Alex Menéndez, Ivan Ruiz, Albert Farrés, Joan Weisz i Andrés Cano es va desplaçar a Andorra on es va endur el triomf davant l’Encamp per 1-5.

L’objectiu del tercer equip falconista és l’ascens però per a això ha de pujar tant el Primera a Divisió d’Honor com el Segona a Primera Nacional.

Els falconistes compten amb dos equips  a Tercera Nacional. També gran temporada la que estan fent Ignasi Weisz, Xavi Garcia, Alex Sayago i Joan Alcaraz.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×