Autor Opinió
30 agost 2015 a 18:00

CGT convoca vaga a Renfe el divendres 4 de setembre

0 Flares 0 Flares ×

cgt vaga renfe

En el nostre comunicat nº 94, ja dèiem que des de CGT consideràvem urgent pressionar mitjançant la unitat d’acció sindical, màxime quan es comparteixen totes les reivindicacions i quan ens trobem en un punt crucial de defensa de l’ocupació i la viabilitat de les empreses públiques ferroviàries, per la qual cosa instem a celebrar reunions de forma urgent, i arribar a acords de mobilitzacions conjuntes per defensar l’ocupació, la integració del personal d’Ample Mètric, la internalització de càrregues de treball i plans de viabilitat per a les empreses públiques ferroviàries.

Doncs bé, davant les últimes notícies aparegudes en premsa on el Govern segueix amb la seva aposta d’abandó del ferrocarril públic:

- Abandó de la resta de línies convencionals i a canvi noves inauguracions de trams d’Alta Velocitat.

- Noves externalitzacions de càrregues de treball.

- Tancaments de dependències i abandó de negocis deixant-los en mans privades.

Des de CGT hem intentat realitzar per unanimitat aquesta primera vaga el dia 4 de Setembre de 0.00 a 23.00 hores, a la qual pel que sembla altres organitzacions sindicals del CGE “entenen que és massa aviat”.

PER A CGT ÉS URGENT I PRIORITARI GARANTIR L’OCUPACIÓ, LA CONTINUÏTAT DE LA PLANTILLA I LES CÀRREGUES DE TREBALL, I ENS SEMBLA INACCEPTABLE QUE LA DIRECCIÓ DE L’EMPRESA APLIQUI RETALLADES, NO INTEGRI PLENAMENT AL PERSONAL D’AMPLE MÈTRIC I NO TINGUI OBJECCIONS A DESTINAR UNA PARTIDA ECONÒMICA DE 45 MILIONS PER DESTRUIR OCUPACIÓ.

Solament la implicació de tots els ferroviaris i ferroviàries en aquesta mobilització pot fer canviar el pas a l’empresa i al ministeri. CGT garantim que seguirem bolcats en la unitat d’acció sindical fins a aconseguir aquestes reivindicacions que compartim, almenys fins a aquest moment.

PER LA CREACIÓ D’OCUPACIÓ

PER UNA INTEGRACIÓ PLENA!

PER LA DEFENSA EL FERROCARRIL PÚBLIC

SFF-CGT

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×