Autor Economia
22 juliol 2015 a 14:00

CaixaBank incrementa un 26% el nombre de clients que han contractat fons d’inversió a Sabadell

0 Flares 0 Flares ×

InverCaixa és la gestora líder a Barcelona

Seu CaixaBank // Imatge del web de CaixaBank

Seu CaixaBank // Imatge del web de CaixaBank

CaixaBank assoleix a Sabadell els 259 milions d’euros de patrimoni gestionat, el qual suposa un increment percentual d’un 54% en el saldo en l’últim any. Un total de 7.034 clients de Sabadell tenen contractats fons d’inversió, un 26% més respecte a l’any anterior.

InverCaixa és la gestora líder del mercat a la província de Barcelona. L’entitat té una quota de mercat del 42.7% i un volum d’actius sota gestió d’11.041 milions d’euros. A Barcelona, el 38% dels partícips en fons d’inversió estan gestionats per InverCaixa, la gestora de fons de CaixaBank. En tot l’Estat, InverCaixa té un volum de gestió de 45.000 milions d’euros. En els últims anys, InverCaixa ha passat de comptar amb un 5,58% del mercat en 2007, a la quota del 17,5% que manté actualment.

Aquest creixement en patrimoni demostra l’esforç de l’equip comercial de la xarxa d’oficines de CaixaBank i la gestió, idoneïtat i qualitat dels fons que es comercialitzen. L’objectiu de l’entitat és disposar d’un portfoli de productes competitius adequats al perfil de cada client.

 La major part d’aquest creixement s’ha produït de forma orgànica i prové d’aportacions netes, en els últims anys s’ha incorporat un volum de fons procedents d’integracions d’altres entitats com Banca Cívica.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×