Autor Política
20 maig 2015 a 12:00

L’Assemblea Nacional Catalana a Sabadell presenta “Reptes socials per un nou estat”

10 Flares 10 Flares ×

Aquest vespre, una tertúlia amb sor Lucía Caram

La tertúlia de l'ANC : "Reptes socials per un nou estat." // Imatge del twitter de l'ANC Sabadell

La tertúlia de l’ANC : “Reptes socials per un nou estat.” // Imatge del twitter de l’ANC Sabadell

Avui, dimecres 20 de maig a les 19.30 h,  l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) a Sabadell ha organitzat una tertúlia que porta per títol “Reptes socials per un nou estat“.  Es celebrarà al Centre Cívic de Sant Oleguer, situat al carrer de Sol i Padrís, 93 de Sabadell,  i comptarà amb la participació de:

L’ANC manté que la justícia social i la solidaritat, els dos temes que es tractaran a la tertúlia d’aquest vespre, són també els eixos puntals de l’objetiu principal de l’organització: la independència de Catalunya i la constitució d’un estat català propi.

L’Assemblea Nacional Catalana és una organització unitària i transversal que treballa per aconseguir la independència de Catalunya. Està formada per catalans i catalanes convençuts que l’única manera de sobreviure com a poble és aconseguir un estat propi. Hi participen de manera individual i no representant a cap partit.

10 Flares Twitter 6 Facebook 4 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 10 Flares ×