Autor Política
6 maig 2015 a 17:00

ERC Sabadell explica les seves propostes en l’àmbit cultural

10 Flares 10 Flares ×

Juli Fernàndez: ‘Treballarem per fer que a Sabadell s’hi respiri cultura’

Acte de presentació de les propostes culturals d'ERC a SAbadell // Imatge cedida per ERC Sabadell

Acte de presentació de les propostes culturals d’ERC a l’Àgora de Sabadell // Imatge cedida per ERC Sabadell

ERC Sabadell va fer un acte ahir, a la sala Àgora de Sabadell per a explicar les seves propostes dins l’àmbit de la cultura de cara a les properes eleccions municipals.

David Vila, número 10 a la llista d’ERC Sabadell a les eleccions municipals, va explicar ahir a la tarda les principals propostes d’ERC Sabadell en l’àmbit de la cultura.  L’acte es va celebrar a l’Àgora, un espai cultural especialment dinàmic i actiu. Forma part del cicle ‘La ciutat que farem’, en què els republicans volen compartir amb els ciutadans de Sabadell les propostes i preocupacions de la ciutat.

Vila va demostrar ahir que té molt clar que la cultura ha de ser un dels pilars fonamentals del Nou Sabadell: “La cultura ens fa ser qui som, cohesiona la comunitat i evita l’exclusió o la intolerància. La cultura afavoreix el creixement personal”, va defensar Vila, que també va afegri que  “la cultura aporta valor econòmic, amb la pròpia indústria cultural o a través del turisme i el lleure”.

Des d’ERC es defensa que és molt necessari que l’Ajuntament de Sabadell fomenti i impulsi les noves iniciatives culturals de la ciutat, per tal que “l’oferta cultural arribi a tots els sabadellencs i esdevingui un tret característic de la nostra ciutat. (…) Sabadell té un dinamisme cultural inherent que l’ajuntament ha de facilitar i donar suport. Hem de donar suport a la cultura kilòmetre 0”, va afegir David Vila.

Juli Fernàndez, candidat d’ERC a l’alcaldia, va explicar, al seu torn, que a Sabadell hi ha moltes oportunitats en l’àmbit de la cultura, especialment en l’àmbit musical, i per aquest motiu l’ajuntament ha de fer de catalitzador de les iniciatives culturals que hi ha a la ciutat: “S’han de facilitar els tràmits administratius a les entitats i als creadors, i facilitar que puguin accedir a espais on dur a terme les seves activitats”.

Sabadell necessita un nou govern que faci que s’arremangui i que faci que les coses passin, també en l’àmbit de la cultura”, va defensar ahir Fernàndez. “No ens calen grans edificis per ser ‘la ciutat de la cultura’, sinó un ajuntament que tingui molt clar que la cultura a la ciutat i als carrers és un valor i s’ha de facilitar(…) (des d’ERC) ens arremangarem i treballarem per fer que a Sabadell s’hi respiri cultura” va dir l’alcaldable per finalitzar.

10 Flares Twitter 7 Facebook 3 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 10 Flares ×