Autor La foto del dia (el racó d'instagram)
2 abril 2015 a 08:00

La Biblioteca Vapor Badia

0 Flares 0 Flares ×
La Biblioteca Vapor Badia  // Foto: Anna Sardà

La Biblioteca Vapor Badia // Foto: Anna Sardà

La Biblioteca Vapor Badia és la central de la ciutat. Consta de més de 4.700 metres quadrats de superfície útil, dividida en tres plantes, amb gairebé 400 punts de lectura i treball, una capacitat per a més de 165.000 documents. És obra de l’arquitecte Josep Palau Grau i es va inaugurar el 15 de novembre del 2002. S’emplaça en el que fou el major establiment industrial de filatura de llana i de teixits estampats de Sabadell, fundat el 1867 per Josep Oriol Badia i Juncà (1815-1876). És el vapor més ben conservat d’acord amb l’estat original, i per això té un gran valor històric.

Des del Sabadell Informa us animem a que ens envieu vosaltres les fotografies de la nostra ciutat.  Volem que vosaltres també participeu. Només us demanem que les fotos siguin de Sabadell o dels seus voltants, que tinguin un mínim de qualitat (la redacció es reserva el dret de publicació) i que adjunteu un petit comentari sobre la fotografia (indicant la ciutat). Les podeu enviar a fotolectors@catalunyainforma.com.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×