Autor Política
27 abril 2015 a 16:30

El PP oferirà bonificacions fiscals per a joves emprenedors

0 Flares 0 Flares ×

El partit presenta les propostes en l’àmbit de joventut

D'esquerra a dreta, Cuca Santos, secretària general del PP a Sabadell; José Antonio Coto, Esteban Gesa i Anna Roig // Foto: Ernest Prunera

D’esquerra a dreta, Cuca Santos, secretària general del PP a Sabadell; José Antonio Coto, Esteban Gesa i Anna Roig // Foto: Ernest Prunera

 

El PP ha presentat aquest matí, 27 d’abril, les seves propostes en l’àmbit de la joventut. Anna Roig, número quatre de la llista encapçalada per Esteban Gesa i membre de Noves Generacions, ha concretat aquestes propostes que es basen en tres eixos: ensenyament, economia i oci.

En ensenyament, Roig ha remarcat l’educació bilingüe. “No s’ha de posar traves perquè tothom qui vulgui estudiar també en castellà, ho pugui fer”. La número 4 de la candidatura popular a Sabadell també ha assegurat que “condemnarem les escoles que polititzin la seva tasca”, a més de “recuperar el respecte i els valors a les escoles”.

El PP també apostarà per ampliar les places de l’Escola Oficial d’Idiomes i que l’Ajuntament “faci d’intermediari per intentar realitzar més intercanvis entre estudiants europeus per potenciar l’anglès”, ha apuntat Roig.

En l’àmbit econòmic, els populars proposaran “premiar l’emprenedoria dels joves amb bonificacions fiscals per aquells que obrin negocis o es facin autònoms”, a més de què els pisos de Vimusa també puguin ser compartits per estudiants.

I pel que fa a l’oci, Roig ha apuntat cap a la redefinició del sector ja que, al seu parer, “va orientat a un col·lectiu molt determinat, igual que a la Festa Major, on ens trobem vetats si volem fer alguna cosa de caràcter més cultural, no només fomentar l’alcohol”.

En aquest sentit, el PP s’ha queixat del model de les barraques de la Festa Major. L’alcaldable popular, Esteban Gesa, ha aclarit que “no estem en contra d’aquesta activitat, sinó del que s’ha convertit, en una festa per a incívics, radicals, alcohol i porros”.

L’Ajuntament no ha estat curós amb aquest tema”, ha continuat Gesa, qui ha assegurat que “els veïns ens han fet arribar signatures per les molèsties que els ocasiona la festa”. Per aquest motiu, els populars proposaran que l’activitat “sigui itinerant i que no sigui una festa de droga i borratxera”.

En l’acte també ha estat present José Antonio Coto, president de Noves Generacions a Catalunya. Segons Coto, el PP és “l’única formació que té Sabadell com a prioritat”. CiU i ERC només pensen en convertir l’Ajuntament en separatista, mentre que el PSC vol mantenir la cadira i la resta només vol fer fora el PP de tot arreu”.

Nosaltres pensem en les persones”, ha continuat Coto, “en els seus problemes concrets, en aquest cas, els dels joves: educació, mercat laboral, abaratir el transport públic o les activitats esportives… És a dir, de tenir una vida en dignitat”.

El president de Noves Generacions ha recordat que, a les eleccions municipals, “es trien alcaldes i regidors que s’han de preocupar de coses de la vida quotidiana”. “Que un jove tingui feina no és de dretes o d’esquerres, és una qüestió de coherència”, ha conclòs.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×