Autor Waterpolo
12 març 2015 a 11:30

Tercera Final Four seguida pel CN Sabadell femení

0 Flares 0 Flares ×

Superen a l’Imperia italià i desfan l’empat del partit d’anada

CN Sabadell-Imperia

El CN Sabadell va aixafar l’Imperia // Foto: Sergi Capdevila-RFEN

CN SABADELL 13-5 RARI IMPERIA 

Sense donar cap opció al rival. Així es va classificar el CN Sabadell femení per la Final Four de la Champions League de waterpolo d’enguany, la tercera consecutiva i la quarta en els darrers cinc anys. El resultat, de 13-5 favorable a les de Nani Guiu, demostra el que va ser el matx de tornada a la Carles Ibars: un autèntic recital de joc de les vallesanes.

El 9-9 del partit d’anada, amb un Imperia molt guerrer i complicat de batre, deixava l’eliminatòria molt oberta de cara al matx a la piscina sabadellenca. Amb tot, un matiner gol de Mati Ortiz va obrir el camí de la glòria i malgrat el 3-2 de parcial al final dels primers vuit minuts el matx no va tenir color. A la mitja part el resultat era de 6-2 i a partir d’aquí tot va anar coll avall per les de Guiu. El 10-3 al final del tercer quart va deixar el matx sentenciat i el darrer període no va tenir cap història.

Ja es coneixen els rivals del CN Sabadell a la Final Four. Seran l’Olympiacos grec, l’USVE Budapest d’Hongria i el Kirishi de Rússia. La seu encara està per decidir, però serà a la ciutat d’un dels quatre equips classificats.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×