Autor Esports
25 març 2015 a 16:30

L’equip veterà dels Falcons es proclama campió de lliga

19 Flares 19 Flares ×

Els hi sobra una jornada de competició

Falcons-Ciervo

Campions de lliga // Imatge cedida pel Falcons TT Sabadell

LLUÏSOS D’HORA 1-5 FALCONS TT SABADELL

I el gran dia va arribar. L’equip veterà del Falcons TT Sabadell es va proclamar campió de lliga de Primera Divisió. Primer cop en la història que els falconistes assoleixen aquesta fita, una fita que correspon als palistes Xavi García, Joan Barberà i els tres germans Weisz (Joan, Mònica i Pere). Els sabadellencs van certificar el títol a casa del Lluïsos d’Horta, a qui van guanyar sense gairebé despentinar-se.

Aquest títol de lliga suposa un èxit majúscul en el club falconista. Un èxit que va molt més enllà del títol. El quintet campió formava equip per primer cop per afrontar una lliga i l’han guanyat a falta d’un partit i havent registrat uns números espectaculars. Només ha perdut un partit en el que va d’any i ha guanyat tota la resta, incloent-hi els dos derbis contra l’SCR Ciervo. De fet, han impedit que els ciervistes revalidessin el trofeu per cinquè any consecutiu. Al capdavant de la classificació s’han situat els dos equips de Sabadell.

Finalment, en l’apartat individual ha destacat en sobremanera el paper de Joan Weisz. El palista falconista ha acabat al número 1 del ranking de jugadors de la lliga, fet que el distingeix com el palista més regular de la temporada. Weisz ha fregat el 90 per cent dels partits guanyats, el que en sets són un total de 101.

19 Flares Twitter 0 Facebook 19 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 19 Flares ×