Autor Política
4 març 2015 a 17:00

La JNC Sabadell serà una peça clau de la organització

0 Flares 0 Flares ×

“Generació ESTAT” el lema del 18è Congrés Nacional de la formació

JNC Sabadell al 18è Congrés Nacoinal de la formació

JNC Sabadell al 18è Congrés Nacoinal de la formació // Imatge cedida per JNC Sabadell

El cap de setmana passat, la Joventut Nacionalista de Catalunya va celebrar el seu XVIIIè Congrés Nacional per a la modernització de la seva estructura, la renovació del discurs de l’organització i la traça del full de ruta.

Al Congrés, celebrat a Mataró els dies 27 i 28 de febrer, i 1 de març sota el lema “Generació ESTAT”, els gairebé 400 delegats i delegades d’arreu del principat van escollir, a través d’un procés obert de primàries, en Sergi Miquel com a nou Secretari General de l’organització.

Pel què fa a l’agrupació comarcal del Vallès Occidental – Sabadell, i al propi col·lectiu de la JNC Sabadell, han esdevingut durant els darrers dos anys d’aquest mandat, agrupacions referents a nivell nacional. Per aquest motiu, ambdues van obtenir un paper important en la nova configuració de l’organització.

Concretament, Josep Ibars, militant de la JNC Sabadell, serà el responsable de l’àrea de Polítiques de Joventut del Comitè Executiu Nacional de la JNC;  i Oriol Giménez va ser nomenat Conseller Nacional de la CDC. Els també militants Laura Gàmiz, de Sabadell, i Marc Vidiella, de Sant Cugat del Vallès, van ser nomenats Consellers Nacionals de la JNC en el si del Congrés.

La celebració d’enguany, a més, va comptar amb la presència de 35 delegats del Vallès Occidental – Sabadell, dels quals 10 són de Sabadell: el Cap Local Marc Canet, i els militants Oriol Giménez, Josep Ibars, Laura Gàmiz, Marta Rubio, Jennifer del Real, Alistair Spearing, Eric Fernández i Xavier Carbonell.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×