Autor Societat
12 març 2015 a 14:00

El Vapor Llonch celebra el seu 25è aniversari

0 Flares 0 Flares ×

Instal·larà una mostra dels serveis que ofereix

El Vapor Llonch // Foto: Anna Sardà

El Vapor Llonch celebra el seu 25è aniversari // Foto: Anna Sardà

El Vapor Llonch celebra aquest any el seu 25è aniversari, i per commemorar aquesta data ha inclòs en el programa d’actes una Mostra de Serveis i Professionals al passeig de la Plaça Major, el qual tindrà lloc el diumenge 15 de març entre les 11 del matí i la 1 del migdia. En la Mostra hi haurà un espai reservat per a les persones que vulguin rebre informació o assessorament del personal especialitzat del Vapor Llonch, ja sigui en els àmbits formatius, en la recerca de feina o en el suport empresarial. També comptarà amb una altra zona on es farà una demostració de les diferents professions que ofereix l’entitat.

Els joves que van participar en el programa de la casa d’oficis d’horticultura, ofert per l’Ajuntament de Sabadell al Vapor Llonch, desenvoluparan un taller per mostrar als assistents com elaborar un hort urbà. La Casa d’Oficis està adreçada als joves menors de 25 anys que estan en situació d’atur, amb l’objectiu de capacitar-los professionalment i possibilitar el seu accés al mercat laboral. Els alumnes que van participar en el curs de cuina de l’Escola d’Hostaleria del Vapor Llonch també realitzaran un taller, possibilitant als participants a aprendre a cuinar una recepta, i la seva posterior degustació.

A més, es destinarà un espai per a què els més petits s’ho passin d’allò més bé. Un grup de 28 joves que han participat en diversos programes de formació i treball, amb l’ajut de monitors vinculats a l’animació infantil, s’encarregaran de controlar la zona infantil, amb inflables, tallers de manualitats i maquillatges de cares.

Una de les novetats de la festa és el concurs 25 anys Vapor Llonch. Per participar has de compartir l’experiència viscuda al Vapor Llonch a la pàgina oficial de Facebook o al compte de Twitter. Entre totes les persones que hi participen se sortejaran sis vals per un dinar al Restaurant del Vapor Llonch.

Per a més informació o per conèixer el programa d’activitats de l’aniversari visiteu el web del Vapor Llonch.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×