Autor Societat
4 març 2015 a 14:30

El PSC de Sabadell fa entrega d’un nou paquet d’aliments al Rebost Solidari

10 Flares 10 Flares ×

L’agrupació farà campanyes periòdiques per col·laborar-hi

Entrega d'aliments per part de l'agrupació del PSC de Sabadell al Rebost Solidari // Imatge cedida per la Federacio del PSC del Vallès Occidental Sud

Entrega d’aliments per part de l’agrupació del PSC de Sabadell al Rebost Solidari // Imatge cedida per la Federacio del PSC del Vallès Occidental Sud

L’agrupació Local del PSC de Sabadell ha fet entrega d’un paquet d’aliments al Rebost Solidari, després de finalitzar una campanya de recollida a la seu del partit, per tal que les afiliades i els afiliats hi duguessin les seves aportacions voluntàries.

El PSC de Sabadell considera que és imprescindible el compromís de suport a les entitats sabadellenques, i en especial a aquelles que treballen per a les persones que més pateixen les conseqüències de l’actual situació de crisi econòmica.

Els socialistes locals estan oberts a col·laborar en totes aquelles campanyes on el Rebost Solidari necessiti suport. El material recollit a les seus del PSC de Sabadell ha consistit en oli de girasol, llaunes de tonyina, paquets d’arròs, galetes, pasta i llegums.

El candidat del PSC a l’alcaldia de Sabadell, Josep Ayuso, ha afirmat que “per a nosaltres, en el nostre compromís en la lluita contra l’exclusió social i en el suport a les persones que pitjor ho estan passant ara, és lògic que col·laborem amb el Rebost Solidari“.

Segons Ayuso, la tasca del Rebost Solidari és “imprescindible i completament necessària, sobretot per a les famílies i persones que tenen dificultats fins i tot per poder adquirir els aliments bàsics“.

De la seva banda, el primer secretari del PSC, Cristian Sánchez, ha afegit que “la nostra militància i persones simpatitzants comparteixen aquesta voluntat de solidaritzar-se amb qui més pateix les conseqüències d’aquesta crisi, des del compromís del socialisme democràtic amb la justícia social”.

El PSC de Sabadell vol reiterar el seu suport i el seu oferiment de col·laboració amb el Rebost Solidari en campanyes periòdiques de recollida d’aliments. Aquesta mateixa línia és la que desenvolupa el govern municipal, també compromès en aquesta tasca, en la que compta amb el suport ple de l’agrupació Local del PSC.

 

10 Flares Twitter 7 Facebook 3 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 10 Flares ×