Autor Esports
18 març 2015 a 12:30

El Falcons TT deixa el títol de lliga vist per a sentència

0 Flares 0 Flares ×

La victòria al derbi contra el Ciervo li dóna avantatge

Falcons-Ciervo

L’equip que va guanyar al Ciervo // Imatge cedida pel Falcons TT Sabadell

FALCONS SABADELL TT 5-1 SCR EL CIERVO

Només resten dues jornades per acabar la lliga de primera divisió de veterans i el Falcons ha fet un pas endavant cap al títol molt important. Va ser, això sí, a costa d’un altre club sabadellenc, el Ciervo, a qui els falconistes van superar en el matx de diumenge per cinc punts a un. Ara són líders amb un balanç de 19 victòries i una derrota, una menys que els seus rivals sabadellencs.

Encontre de gran nivell el que es va viure a Can Balasch entre els dos dominadors de la lliga. Malgrat que el resultat final va ser clarament favorable als locals cada punt va ser molt disputat i lluitat. Dels cinc que van sumar els Falcons tres van ser per victòries per la mínima. Joan Barberà va guanyar a Xavi Villoro i els germans Weisz, Joan i Mònica, van superar a Francesc Castells pel mateix resultat (3-2). Els altres punts els van guanyar Barberà de nou contra Àngel Boix (3-0) i Joan Weisz també sobre Boix (3-1).

El Falcons podria assegurar el títol la setmana vinent si guanya a casa de Lluïsos de Gràcia barceloní i el Ciervo perd. Si no, li valdria amb guanyar en l’última jornada contra l’Olesa. En qualsevol cas els falconistes depenen de sí mateixos per proclamar-se campions.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×