Autor Política
4 febrer 2015 a 17:30

Joan García reclama una revisió dels serveis d’emergència de la ciutat

10 Flares 10 Flares ×

El candidat de C’s vol impulsar un cos de voluntaris

Joan Garcia

Joan García vol revisar els serveis de Protecció Civil // Imatge del web de Ciutadans

Coincidint amb l’alerta per nevades que està activada a moltes zones de Catalunya, el candidat de Ciutadan’s (C’s) a l’Ajuntament de Sabadell, Joan García, ha reclamat “una revisió i actualització dels serveis de protecció civil i d’emergència en la ciutat” amb l’objectiu de que “siguin aplicables i s’adaptin a la diversitat de problemes que puguin donar-se al municipi”.

L’alcaldable ha apostat per “impulsar el cos de voluntaris de protecció civil millorant la seva dotació en mitjans tècnics i formació i posant-los directament sota la gestió de l’Ajuntament, integrant-los en tots els plans de protecció civil del municipi”.

Joan García també ha manifestat la necessitat de “crear un servei de neteja urgent que estigui actiu durant tot l’any” i ha exigit a la Generalitat “un increment d’un 50% dels efectius de bombers”.

10 Flares Twitter 10 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 10 Flares ×