Autor Societat
22 febrer 2015 a 12:30

Finalitzen les obres de rehabilitació de la urbanització del barri d’Espronceda

0 Flares 0 Flares ×

La Generalitat ha invertit més de 4 milions

Barri Espronceda de Sabadell

Barri Espronceda de Sabadell // Imatge del web gencat.cat

El secretari d’Habitatge i Millora Urbana, Carles Sala, i el tinent d’alcalde de l’Àrea de Presidència, Economia i Serveis Centrals de l’Ajuntament de Sabadell, Josep Ayuso, van visitar ahir les obres de rehabilitació de la urbanització al barri d’Espronceda de Sabadell. També han assistit el director de qualitat de l’edificació i rehabilitació de l’habitatge de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya, Jordi Sanuy, el tinent d’alcalde de l’Àrea d’Urbanisme, Habitatge i Espai Públic, Ramon Burgués, i la regidora de Relacions Ciutadanes i del Districte sisè, Anna Carrasco.

Les obres de rehabilitació ja han acabat amb la finalització de la urbanització corresponent al passeig d’Espronceda, el carrer de Feijoo, el carrer Manyans i Teixidors. L’Agència de l’Habitatge de Catalunya també ha resolt les obres pendents de les fases 1, entre Aribau i Aprestadors, i la fase 2, compreses entre el carrer dels Aprestadors i Fontanella.

El projecte inclou la nova pavimentació de tot l’àmbit d’actuació la renovació de la xarxa d’aigua potable, la millora de la xarxa de sanejament, la nova xarxa d’enllumenat públic, la nova xarxa de reg, nova jardineria i la incorporació de nous elements de mobiliari urbà, bancs i papereres, així com aparells de gimnàstica i nous jocs infantils.

L’Agència de l’Habitatge de Catalunya ha invertit 4,28 milions d’euros en aquestes obres, iniciades l’any 2006. En aquestes actuacions s’han reservat llocs de treball destinats a persones en risc d’exclusió social, dins del programa Posa’t a Punt, que promou l’Agència de l’Habitatge de Catalunya.

 

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×