Autor Economia
9 febrer 2015 a 12:00

El Centre de Negocis Nodus Barberà acollirà el Fòrum Retail+D

0 Flares 0 Flares ×

Punt de trobada entre comerç, mercats i innovació

Centre de Negocis Nodus Barberà

Centre de Negocis Nodus Barberà // Imatge del web de Nodus Barberà

 

El proper 26 de febrer, l’Ajuntament de Barberà del Vallès, amb la participació de les consultores especialitzades en comerç i mercats J3B3 Economics S.L i Fica’t, duran a terme el Fòrum Retail+D al Centre de Negocis Nodus de Barberà.

Aquest Fòrum és un punt de trobada, debat i reflexió on es poden descobrir i compartir eines i metodologies innovadores en retail; fent èmfasi en el comerç de proximitat, els mercats i el territori.

El fil conductor d’enguany serà l’adaptació i aplicabilitat en les tecnologies per part de comerços i mercats, i s’estructurarà en tres eixos principals:

Retail+Data: La Cambra de Comerç de Sabadell i l’empresa Abantia T-Cuento explicaran el poder i la importància de les dades com a base de la georeferenciació, i la seva utilitat alhora d’identificar el comportament dels clients.

Retail+Digital: L’empresa Sinergialabs i Javajan Servicios de Internet S.L exposaran les possibilitats que faciliten eines innovadores com els Beacons o la Plataforma Moneder. Innovació en l’experiència de la compra i la fidelització de la clientela.

Retail+Dinamització: Professionals i representants de referència del món del mercat i comerç debatran i aportaran idees pròpies en dues taules rodones vinculades a mercats i comerços de futur.

Paral·lelament a les ponències i taules rodones previstes hi haurà també un espai de showroom on empreses especialitzades en innovació i dinamització de comerços i mercats mostraran les seves eines i línies de treball.

Per a més informació i formalització de la inscripció es pot consultar el web del Fòrum Retail+D.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×