Autor Cultura
4 febrer 2015 a 16:30

Barberà celebrarà a partir de dissabte la Festa de Sant Antoni Abat

0 Flares 0 Flares ×

La tradicional passada pels carrers serà diumenge

Església La Romànica de Barberà del Vallès

Església de Santa Maria de Barberà (La Romànica) // Imatge del web del Consell Comarcal del Vallès Occidental

Barberà del Vallès celebrarà durant aquest cap de setmana la Festa de Sant Antoni Abat. Entres els actes, organitzats per l’Associació Cultural La Cooperativa, es troben una xocolatada i una passada pels carrers.

El dissabte 7 de febrer començarà la Festa amb la tradicional missa de Sant Antoni Abat a l’església de Santa Maria. L’acte serà a les 8 del vespre.

El diumenge 8, l’abanderada Laia Carreras i els cordonistes Adrià i Héctor oferiran una xocolatada. L’activitat serà a les 8.30 del matí al carrer del Bosc, 121. Més tard, de 10 a 11 del matí, es farà un esmorzar popular a la plaça del Mil·lenari. A les 11.30 tindrà lloc la benedicció de la bandera, els cavalls i els carruatges a l’església Romànica.

Per finalitzar la festa, un cop acabada la benedicció, començarà la tradicional passada pels carrers del municipi, fins arribar a la plaça de la Vila a 1.30 del migdia. Un cop acabi, l’alcaldessa lliurarà obsequis a tots els participants.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×