Autor Sanitat
15 gener 2015 a 17:30

L’ACA va fer 6.400 mostres d’aigua de la xarxa Ter-Llobregat al 2014

0 Flares 0 Flares ×

Un 7% més que l’any anterior

aigua

L’ACA va recollir 6.400 mostres d’aigua l’any passat // Imatge cedida per l’ACA

L’Agència Catalana de l’Aigua (ACA), situada a la planta potabilitzadora d’Abrera (Baix Llibregat) va analitzar al 2014 un total de 6.403 mostres que han determinat prop de 59.000 paràmetres, un 7% més que l’any anterior, per garantir al qualitat de l’aigua subministrada a través de la xarxa d’aigües Ter-Llobregat.

Aquests controls de la qualitat de l’aigua subministrada a través de la xarxa del Ter-Llobregat són una de les funcions bàsiques de l’administració com a òrgan regulador del contracte concessional que la Generalitat va adjudicar a finals de l’any 2012 a un grup d’empreses liderat per Acciona.

D’aquesta manera es garanteix la qualitat de l’aigua subministrada als 4,5 milions d’habitants de les comarques de l’Alt Penedès, l’Anoia, el Baix Llobregat, el Barcelonès, el Garraf, el Maresme, la Selva, el Vallès Oriental i el Vallès Occidental.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×