Autor Esports
23 gener 2015 a 15:30

La corredora de raids d’aventura Eva Bové s’endú el Premi a l’Esportivitat

4 Flares 4 Flares ×

Es va entregar dimecres

Ayuso esports

Josep Ayuso, com a tinent d’alcalde i regidor d’Esports, es va encarregar d’entregar el premi // Imatge cedida per l’Ajuntament de Sabadell

Eva Bové ha guanyat la novena edició del Premi a l’Esportivitat, que atorguen l’Ajuntament de Sabadell i el Panathlon Club de la ciutat. El tinent d’alcalde i regidor d’Esports, Josep Ayuso, va ser l’encarregat d’entregar-li el reconeixement ahir a la gala que es va celebrar a l’auditori del Casal Pere Quart. El jurat va considerar a la corredora de raids d’aventura mereixedora del premi després de saber que va ajudar a un contrincant al mig d’una prova malgrat que això va impedir-li proclamar-se’n vencedora.

En concret, els fets van tenir lloc mesos enrere, mentre es disputava el Raid d’Aventura RAID BLANC 2014. Eva Bové participava a la prova acompanyada per Daniel Martínez. La parella catalana anava segona quan va saber que l’equip que els anava al davant havia tingut un problema amb una de les raquetes que els permeten caminar per la neu. Enlloc d’avançar-los, Bové va decidir parar-se i ajudar-los a reparar la raqueta amb cinta americana. Al final, l’altra parella va acabar guanyant la prova i la corredora sabadellenca i Daniel Martínez van acabar segons.

El Panathon Club Sabadell, l’entitat que impulsa el guardó, va creure que aquest comportament exemplar era mereixedor del Premi a l’Esportivitat del 2015. Martí Sala, el president del club, va assistir dimecres a la gala d’entrega del reconeixement i va recordar que l’objectiu del premi és ressaltar els valors positius de l’esport, especialment els que fan referència a la formació humana, la tolerància i la solidaritat.

4 Flares Twitter 2 Facebook 2 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 4 Flares ×