Autor Entitats
24 desembre 2014 a 10:30

Sabadell Suma promou l’edició del llibre solidari Eternitats, moments

0 Flares 0 Flares ×

Els beneficis es destinaran al Rebost Solidari

Imatge d'arxiu d'una campanya prèvia del Rebost Solidari de Sabadell

Imatge d’arxiu d’una campanya prèvia del Rebost Solidari de Sabadell

 

El programa municipal de Sabadell que coordina i gestiona els serveis de voluntariat, Sabadell Suma, ha promogut l’edició del llibre de la sabadellenca Laia Segarra Eternitats, moments per destinar-ne els beneficis al Rebost Solidari de Sabadell.

El llibre, que té un preu de 5 euros, va arrencar l’any 2010 fruit d’una experiència transformadora viscuda per la seva autora. Gràcies a aquesta experiència, van sorgir uns textos, una part d’ells es van publicar l’any passat i l’altre enguany. En les dues ocasions, l’autora va escollir el llibre solidari: en la primera edició, els beneficis van anar destinats a l’ONG Andròmines, que es dedica a inserir sòcio-laboralment i en àmbit formatiu. Aquest any, Segarra ha decidit que els beneficis es destinin al Rebost Solidari de Sabadell.

Cal recordar que un dels principals objectius del programa Sabadell Suma és fer de pont entre la ciutadania i les entitats, incentivant la incorporació del voluntari allà on millor pot ajudar. El llibre Eternitats, moments ja està disponible i es pot adquirir en diversos llocs de la ciutat o bé adreçant-se al Rebost Solidari de Sabadell.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×