Autor La foto del dia (el racó d'instagram)
16 desembre 2014 a 08:00

L’Artèxtil

0 Flares 0 Flares ×
L’Artèxtil // Foto: Anna Sardà

L’Artèxtil // Foto: Anna Sardà

La fàbrica Artèxtil S.A., situada al carrer Vidal, un dels laterals de la Gran Via. Va ser construïda per Santiago Casulleres. La xemeneia fa 46,77 metres d’alçada.  Està previst convertir la fàbrica en una zona residencial i d’equipaments en un futur.

Des del Sabadell Informa us animem a que ens envieu les fotografies de la nostra ciutat. Volem que vosaltres també participeu. Només us demanem que siguin de Sabadell o els seus voltants, que tinguin un mínim de qualitat (la redacció es reserva el dret de publicació) i que adjunteu un petit comentari sobre la fotografia . Les podeu enviar a fotolectors@sabadellinforma.com

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×