Autor Cultura
8 desembre 2014 a 12:30

Exposició Solidària ArtAndi 20×20

0 Flares 0 Flares ×

Organitzada per l’Associació Andi –Down Sabadell

Cartell de l'Exposició Solidaria ArtAndi 20x20

Cartell de l’Exposició Solidaria ArtAndi 20×20 // Imatge cedida per l’Associació Andi

L’exposició ArtAndi 20×20 reunirà les obres d’una vintena d’artistes professionals i amateurs, com ara Alfons Borrell, Oriol Vilapuig, Pep Sallès, Ramiro Fernández, Pilarin Bayés, Quim Manresa, Quelot, Bolivar, Núria Soley, Munt, Sergi Perargon, Anna Riverola, Anna Pampalona entre d’altres, que deixaran una donació a l’entitat un cop les obres siguin adquirides. Les obres es poden visitar ja, de forma virtual , al blog de l’associació .

L’exposició s’inaugura el pròxim 10 de desembre a la Sala d’exposicions Pere IV a la Rambla 69 de Sabadell, i estarà oberta els dies 11 i 12 de 17h. a 20h.  i el dissabte 13 i diumenge 14, d’11h. a 13:30h. i de 18h. a 20:20h.  Aquesta serà una de les darreres accions dins del 20è aniversari de l’Associació.

Andi-Down Sabadell és una associació, sense ànim de lucre, formada per pares i mares d’infants i joves amb la síndrome de Down, i altres discapacitats similars, que moltes vegades necessiten ajuda o suport per a fer les mateixes activitats o vida que farien els infants i joves de la mateixa edat.

Té com a objectiu principal fomentar la plena inclusió a la societat dels infants i joves amb discapacitat intel·lectual, perquè puguin ser ciutadans de ple dret i accedeixin a una vida digna dintre de les possibilitats de cadascun d’ells i elles. A tal efecte, dóna suport, recolza i assessora a les famílies de les persones amb discapacitat intel·lectual; treballa pel desenvolupament integral dels infants i joves, potenciant la seva inclusió a la societat; els forma i els acompanya en seva la inserció laboral a l’empresa ordinària; promou la seva autonomia, a través d’habitatges compartits; fomenta canvis socials que permetin la seva inclusió social; i lluita pels seus drets.

L’Associació és membres de Down Espanya, Down Catalunya, DINCAT i de la plataforma del tercer sector de Sabadell Vàlua, així com del Consell Municipal de persones amb discapacitat de Sabadell; grups tots amb els que hi treballen en xarxa. En reconeixement a la tasca realitzada des del 1994, any en què es fundà l’entitat, el 12 de juliol del 2010, Andi-Down Sabadell va ser declarada Associació d’Utilitat Pública.

 

 

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×