Autor Societat
5 desembre 2014 a 10:30

Comença la campanya de recollida de Joguines

0 Flares 0 Flares ×

Creu Roja Sabadell vol arribar a les 4 mil joguines

Repartiment de Joguines solidàries

Repartiment de Joguines solidàries // Imatge cedida per Creu Roja Sabadell

Creu Roja Sabadell inicia aquesta setmana la campanya de recollida de joguines de Reis que enguany porta el lema de “No és per les joguines. La teva solidaritat, els seus drets” destinada a cobrir les necessitats dels infants de famílies amb dificultats econòmiques que no poden assumir las eva adquisició.

Les persones que vulguin contribuir poden acostar-se a portar la joguina a la seu de Creu Roja del carrer Marquès de Comillas 95-97 de dilluns a dijous de 9 del matí a 1 del migdia i de 4 a 7 de la tarda i els divendres de 9 del matí a 1 del migdia. Les joguines han de ser noves i no tenir ni caràcter bèl.lic ni sexista. fins el proper 5 de gener

L´assemblea local vol arribar a cobrir aquest any les necessitats de 1.700 infants de 800 famílies. Es tracta d´una xifra superior a la de l´any passat,  quan es van repartir joguines a 1.468 nens i nenes. Els efectes de la crisi provoquen que el número de beneficiaris de la campanya s´incrementi. Les famílies incloses en la campanya són derivades a Creu Roja des del departament de Serveis Socials de l´Ajuntament.

L´assemblea fa una crida per a que empreses i entitats de Sabadell, Sant Quirze del Vallès, Barberà del Vallès i Badia del Vallèsimpliquin en la iniciativa i contribueixin fent donacions. L´aportació d´empreses i entitats s´afegirà a la que facin els particulars. L´objectiu és poder aconseguir al voltant de 4 mil joguines.

 Seixanta voluntaris de Creu Roja Sabadell treballaran durant aquestes cinc setmanes recopilant i distribuint les joguines entre les persones beneficiàries. La campanya s´emmarca aquest 2014 en el 25è aniversari dels drets dels infants i es durà a terme a 447 municipis de tot Catalunya.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×