Autor Societat
10 desembre 2014 a 09:30

Barberà del Vallès es suma a La Marató de TV3

0 Flares 0 Flares ×

La ciutat realitzarà activitats a partir d’avui

Ajuntament de Barberà del Vallès

Ajuntament de Barberà del Vallès // Imatge del web de l’Ajuntament de Barberà

La ciutat de Barberà del Vallès tornarà a col·laborar un any més en les diferents activitats que es realitzaran durant la campanya solidària de La Marató de TV3, aquest any dedicat a les malalties del cor.

Tant l’Ajuntament de la ciutat com diferents entitats barberenques intentaran recaptar els màxims fons possibles per destinar-los a la investigació de les malalties del cor.

Les activitats s’iniciaran avui amb un concert a càrrec de la Coral A Quatre Veus a les 19h a la Masia del Parc Central del Vallès. El dissabte es farà un altre concert, aquest cop a les 18h a l’Auditori Maria Feliu també del mateix grup.

I el dia de la celebració, el diumenge 14, agenda completa. De 9h a 20h la Colla de Diables de Barberà cuinarà i vendrà els seus plats per recaptar fons durant tot el dia. A les 12h es realitzarà un concert a càrrec dels alumnes de l’Escola Municipal de Música al Teatre Municipal Cooperativa. De 10h a 13h es realitzaran classes de ciclisme al Municipal Maria Reverter. I per cloure un dia tan especial, es faran dos concerts més. Un a les 17h i un altre a les 18h, tots dos a l’Església de Sant Oleguer de Sabadell, a càrrec de la Coral de Can Gorgs i de la Coral endavant, respectivament.

Cal recordar que La Marató de TV3 està enfocada a obtenir recursos econòmic per la investigació de malalties que no tenen curació definitiva. Tot i així, l’obtenció de diners no és solament el que es porta a terme, també té una important tasca de sensibilització de la població catalana respecte les malalties a les quals es dedica i la necessitat de potenciar la recerca científica per prevenir-les i/o curar-les.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×