Autor Esports
13 desembre 2014 a 14:00

5.000 corredors participaran demà a la Cursa del RACC

6 Flares 6 Flares ×

Es farà a Montmeló

Cursa del RACC

Una imatge de la cursa del RACC que es va celebrar l’any passat al Circuit de Catalunya // Imatge cedida pel Circuit de Barcelona-Catalunya

Més de 5.000 corredors participaran demà en una de les dues proves que ha organitzat el RACC al Circuit de Montmeló. En aquesta nova edició d’una cursa que ja s’ha convertit en tradicional, s’han definit dos recorreguts: un de 10 quilòmetres, que arrencarà a les afores del circuit i passarà pel centre del poble, i un altre de 5. També s’organitzaran diverses activitats infantils.

El Circuit de Catalunya, que normalment acull curses de Fórmula 1 o Moto GP, serà l’epicentre de la jornada. Des d’allà es donarà el tret de sortida a les dues proves. La cursa de 10 quilòmetres arrencarà quan faltin cinc minuts per les deu del matí i la segona ho farà uns instants després, a les deu en punt. L’interior del circuit acollirà diverses proves i activitats dirigides als més petits.

Entre un quart i dos de dotze està previst que es faci entrega dels premis als guanyadors de les dues proves principals, tot i que en aquesta mateixa hora es posaran en marxa curses infantils, dividides per grups d’edat. Com ja és habitual, la cursa del RACC també té una vessant solidària i 2 euros de la inscripció es destinaran a La Marató de TV3.

6 Flares Twitter 2 Facebook 4 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 6 Flares ×