Autor Cultura
12 novembre 2014 a 12:00

Tirupathamma Rakhi presenta a Sant Quirze el seu primer poemari

0 Flares 0 Flares ×

L’acte serà a la Biblioteca Municipal

Cartell de la presentació del primer poemari de Tirupathamma Rakhi "Les relíquies daurades"

Cartell de la presentació del primer poemari de Tirupathamma Rakhi “Les relíquies daurades” // Imatge cedida per El Sot.cat

El proper dimecres 26 de novembre a les 18.00h, l’escriptora santquirzetenca Tirupathamma Rakhi presentarà el seu primer llibre de poemes titulat “Les relíquies daurades” a la Biblioteca Municipal.

Segons l’editor de El Sot.cat, Josep Busqueta, “es tracta d’una obra densa, amb una consistència pròpia d’un autor avesat i expert, malgrat la seua curta edat, un treball encisador que s’endinsa pels indrets de la poesia íntima i amatòria amb una neutralitat impressionant. Sembla feta per una persona carregada de mil experiències, doncs molts dels seus versos són d’una profunditat característica d’autors amb moltes lectures al llom”. Busqueta, també afegeix que “estem davant d’una autora que promet una futura obra importantíssima”.

La presentació comptarà amb la presència de poetes d’altres zones de Catalunya com ara Maria Rosa Blázquez, de Sabadell; Sergi García i Lorente, de Barberà del Vallès; Fe Ferré, poeta de Tarragona; Consu Jiménez, poeta de Barcelona; i Jaume Alegre, poeta de Barcelona. A més, Claudia Añor, a qui Busqueta defineix com “també jove promesa de la música santquirzetenca” interpretarà diverses cançons durant el recital de poesia i la presentació.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×