Autor Societat
24 novembre 2014 a 17:30

S’inicien treballs de reurbanització i adequació a Cerdanyola

0 Flares 0 Flares ×

Avui comencen les obres d’adequació de Les Fontetes

Imatge de la web de l'Ajuntament de Cerdanyola

Imatge de la web de l’Ajuntament de Cerdanyola

El proper dimecres, 26 de novembre, s’iniciaran els treballs de reurbanització de la plaça Andorra i el carrer del Maresme. Aquests treballs comportaran diverses accions: s’eliminaran els paviments actuals, es renovarà la xarxa de pluvials de la plaça ii el carrer, com també la xarxa d’enllumenat per lluminàries de tecnologia LED, s’introduirà una nova àrea de jocs per als nens més petits, mentre que es canviarà el sauló per cautxú de l’àrea de joc; també s’eliminaran els arbrats existents i, posteriorment, se’n plantaran nous exemplars – construint prèviament escocells i paviment, amb llambordes a les zones de nova plantació i també a les ja existents – i, finalment, es modificarà la trobada del carrer del Maresme amb l’Avinguda d’Espanya.

En total, el pressupost d’adjudicació és de 509.938,79€, amb IVA inclòs, i el termini d’execusió serà de 6 mesos. L’empresa adjudicatària del projecte és la Constructora de Calaf S.A.

Per una altra banda, avui s’han iniciat els treballs d’adequació de les instal·lacions, reparació de desperfectes i incorporació d’energia solar tèrmica als vestidors de la zona esportiva municipal Les Fontetes, unes obres que tenen un cost de 129.829,49€ amb IVA. El termini d’execució és de 3 mesos, i l’empresa adjudicatària és Maheco.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×