Autor Societat
1 octubre 2014 a 16:00

S’obre el termini per sol·licitar beques menjador i ajuts per al lloguer a Matadepera

2 Flares 2 Flares ×

Es poden demanar fins el 31 d’octubre

Les cases del Turó del Pujol del Matadepera // Imatge de la web de l'Ajuntament de Matadepera

Les cases del Turó del Pujol del Matadepera // Imatge de la web de l’Ajuntament de Matadepera

L’Ajuntament de Matadepera ha obert avui dimecres el termini per sol·licitar dos tipus d’ajuts: les beques per pagar el menjador de l’Escola Bressol Municipal Ralet Ralet i les ajudes per pagar el lloguer dels habitatges de protecció oficial de Matadepera.

Les beques menjador de la Ralet Ralet es poden sol·licitar des d’avui i fins el divendres, 31 d’octubre, i les poden demanar pares i mares – o tutors legals – dels infants que estiguin escolaritzats a l’escola i que compleixin els requisits de la convocatòria, com ara, no superar els nivells de renda que s’hi estableixen.

Pel què respecta a les ajudes pel pagament del lloguer, s’adrecen a aquelles famílies que viuen als habitatges de protecció oficial de Matadepera, és a dir, a les promocions de La Florida, el Turó del Pujol o el Mas Sot. Per tal d’obtenir un d’aquests ajuts, cal que es compleixin els requisits establerts: ser arrendatari, estar empadronat en un dels habitatges públics, no superar els nivells de renda que s’estableixen a les bases, o no ser deutor de cap rebut de lloguer de l’any en curs, entre d’altres. A més, s’ha de sol·licitar oficialment una de les ajudes en matèria de lloguer d’habitatge davant de les administracions de major nivell territorial, hagi estat acceptada o delimitada.

Els dos tipus d’ajuda es poden sol·licitar des d’avui i fins el proper 31 d’octubre, i s’ha d’anar a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà, situada a la Plaça de l’Ajuntament, nº1. Per a obtenir més informació, es pot anar directament a l’OAC o a través de la Seu Electrònica del Consistori.

2 Flares Twitter 0 Facebook 2 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 2 Flares ×