Autor Política
8 octubre 2014 a 17:30

La Crida per Sabadell aprova el seu full de ruta

0 Flares 0 Flares ×

L’assamblea va servir per debatre tres ponències: la política, la comunicativa i l’organitzativa

Assemblea de la Crida del passat 4 d'octubre // imatge cedida per la Crida

Assemblea de la Crida del passat 4 d’octubre // imatge cedida per la Crida

L’Assemblea de la Crida per Sabadell ha deixat clar que vol constituir-se com a via de participació ciutadana. Per això, aquest cap de setmana va fer un pas més aprovant les ponències (política, organitzativa i comunicativa) per dotar-se així d’un full de ruta polític i una estructura organitzativa. Hi van participar un total de 130 persones

Pel que fa a la jornada, la ponència política va ser la que va ser la primera en generar debat pels temes que tractava (nou model de ciutat). Tot i així, després del debat, es va aprovar gairebé per unanimitat. Les altres dues ponències, sobre la campanya comunicativa i l’organització, es van aprovar per unanimitat.

Després de l’Assemblea va tenir lloc un acte polític que va començar amb un vídeo que mostrava imatges de la trobada anterior i la Declaració de la Crida  i va continuar amb un parlament dels portaveus de la Crida, Anna Lara i Maties Serracant. Entre les declaracions, Anna Lara ha admès que aquells afins a la Crida “formem part d’aquestes lluites, moltes hem crescut políticament amb elles i les hem fet créixer i hi seguirem treballant més que mai”, mentre que el seu company va expressar la intenció de reunir la confiança de tots ells per tal que el futur de Sabadell noti el canvi. Tal i com va declarar, l’objectiu “és fer-nos col·lectivament corresponsables del nostre futur i de tot allò que es decideix a l’Ajuntament. Les persones són el centre de tota la nostra tasca i són també la base d’aquest projecte”. La reunió va comptar amb la presència de Podemos Sabadell.

Com en altres ocasions, s’insisteix als col·lectius que formen part del teixit social i d’esquerres de la ciutat que s’animin a formar part del moviment i així  ser partícips del canvi que està a punt de viure Sabadell. El Moviment Popular de Sabadell (MPS), l’Entesa per Sabadell (ES) i la Candidatura d’Unitat Popular (CUP) ja donen suport a aquesta iniciativa alternativa ciutadana.

 

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×