Autor Economia
5 octubre 2014 a 09:00

“La Caixa” presenta CardBox, el primer gestor de compres amb targeta

0 Flares 0 Flares ×

Més control de les despeses personals

Versió del servei CardBox per a Android // Imatge cedida per “la Caixa”

Versió del servei CardBox per a Android // Imatge cedida per “la Caixa”

 “la Caixa” ha llançat CardBox, un gestor avançat de compres amb targeta amb l’objectiu de facilitar el control de les despeses personals.

Aquest nou servei aplega en un sol espai assegurança, accessible des del canal de banca online de “la Caixa” anomenat Línia Oberta, tots els pagaments realitzats amb targetes de l’entitat per tal que el client pugui controla les seves despeses personals. Una proposta pionera del mercat financer espanyol que ofereix un servei de gestió de despeses amb targeta amb aquestes prestacions.

Amb aquest nou gestor, el client pot veure els gràfics dels moviments registrats per les seves targetes i tenir la informació organitzada instantàniament. L’usuari a més, pot classificar les compren en conceptes mitjançant l’ús d’etiquetes, i fins i tot pot incloure en el detall les retirades d’efectiu.

El desenvolupament de CardBox ha incorporat les aportacions dels clients i empleats a través de les comunitats d’innovació de “la Caixa”. Tots els comentaris recollits han contribuït a la creació d’aquest nou model de gestor integral que ajuda als usuaris a dur un registre complet, actualitzat i automàtic de les seves despeses personals. Tal com succeeix amb d’altres serveis electrònics de “la Caixa”, CardBox disposa d’una versió mòbil adaptada als diferents sistemes operatius.

La creació de CardBox suposa un avanç en la incorporació de la tecnologia a la proposta de serveis de “la Caixa” mitjançant desenvolupaments innovadors. De la mateixa manera, aquest nou gestor reforça l’aposta de l’entitat de proporcionar un servei de màxima qualitat en la gestió de les finances dels seus clients. Una estratègia que compte amb un servei de referència amb ReciBox, iniciat l’any 2013, per a la gestió integral i automàtica de domiciliacions bancàries, que en el seu primer any ja és utilitzada per més de 850.000 clients.

Tant CardBox com ReciBox són serveis gratuïts pels clients amb major vinculació amb l’entitat com ara membres del programa multiEstrella amb nòmina o pensió domiciliada, i també clients de banda personal i privada. D’aquesta manera, “la Caixa” preveu que, aproximadament, uns dos milions de clients podran disposar el servei CardBox en el seu canal de Línia Oberta.

Cal recordar que actualment “la Caixa” és l’entitat financera líder en banca electrònica, amb un parc de més de 13 milions de targetes, i una quota del 21,2% del mercat espanyol per facturació. Cada mes es realitzen 50 milions d’operacions amb les targetes de l’entitat. En la mateixa línia, “la Caixa” és líder en banca online a Espanya, amb 9 milions de clients, més de 3 milions de persones que utilitzen la banca mòbil i més de 9 milions de baixades de les seves aplicacions financeres.

“la Caixa” està considerada com un dels líders mundials en innovació i tecnologies. En aquest sentit, ha obtingut nombrosos guardons, entre els que destaca el premi al banc més innovador del món en els Global Banking Innovation Awards, impulsats pel Bank Administration Institute (BAI) i Finacle.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×