Autor Esports
8 octubre 2014 a 14:00

Gran actuació Club Halterofília de Matadepera

0 Flares 0 Flares ×

Se situen amunt en les classificacions

Els haleròfils de Matadepera // Imatge de la web de l'Ajuntament de Matadepera

Els haleròfils de Matadepera // Imatge de la web de l’Ajuntament de Matadepera

Dissabte passat es va disputar la final de la Lliga Nacional de Clubs masculina i de Federacions femenina d’halterofília, que va tenir lloc al Gimnàs Municipal de Matadepera. Aquesta competició es paral·lela a la Lliga Catalana sub15, sub17 i absoluta, i hi van participar 51 clubs, d’entre els quals el Club Halterofília Matadepera va quedar en onzena posició, aconseguint una plaça per disputar la Copa del Rei d’Halterofília, entre el 24 i el 26 d’octubre a Vallecas.

En la Lliga Catalana sub15 dels 53kg de pes, per una banda, Andrea Garrido va batre un nou rècord de Catalunya, en la modalitat de tos temps, amb una marca de 57kg. Així, va quedar segona en les categories sub15 i sub17, i en setena a  la categoria absoluta. Per una altra banda, Damaris Sosa es va proclamar campiona de la Lliga Catalana absoluta, en la qual Bibiana Garcia va assolir la tercera posició. En les categories sub15 i sub17, l’halteròfila Belén Diakakis, de només 11 anys, va quedar quarta en les categories sub15 i sub17, a més de ser quinzena en la categoria absoluta.

Pel què fa als nois, van destacar les actuacions d’Hernan Garcia i Sebastià Paredes, segon i tercer respectivament en la Lliga Catalana absoluta masculina; mentre que Alejandro Ruiz, Rafael Santiago i Miguel Ángel Garcia van quedar en quarta, vuitena i novena posició.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×