Autor Societat
11 octubre 2014 a 16:00

Gairebé 12.600 descàrregues de l’app PlatgesCat

9 Flares 9 Flares ×

Amb una mitjana de 1.000 visualitzacions diàries

Imatge de l'aplicació PlatgesCat

Imatge de l’aplicació PlatgesCat // Imatge cedida per l’Agència Catalana de l’Aigua

Durant aquest estiu, l’aplicació PlatgesCat, activada l’1 de juliol, ha comptabilitzat prop de 12.600 descàrregues, 5.000 de les quals per a dispositius iOS, i més de 7.600 per a mòbils amb sistema Android.

L’aplicació ha registrat un total de 74.000 accessos, és a dir, una mitjana de 1.000 visualitzacions diàries durant tot l’estiu. PlatgesCat aporta dades en temps real sobre la previsió de la qualitat de l’aigua, la bandera de salvament i socorrisme, el temps i la possible presències de meduses, així com la seva perillositat, de prop de 300 platges catalanes. L’app, que es dirigeix tan a la ciutadania en general, com al turisme, està disponible en 7 idiomes.

A més d’aquesta informació en temps real, que s’actualitzarà a partir de l’estiu del 2015, actualment es poden consultar al detall les característiques de les platges o informació dels possibles fenòmens naturals del litoral català, entre d’altres.

PlatgesCat, desenvolupada per l’Agència Catalana de l’Aigua, compta també amb la col·laboració del Servei Meteorològic de Catalunya, l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya, Protecció Civil, la Direcció General d’Atenció Ciutadana i Difusió, el Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació, la Direcció General de Turisme, l’Institut de Ciències del Mar i els ajuntaments costaners de Catalunya.

9 Flares Twitter 2 Facebook 7 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 9 Flares ×