Autor La foto del dia (el racó d'instagram)
30 octubre 2014 a 08:00

El Cinema Imperial

0 Flares 0 Flares ×
El Cinema Imperial // Foto: Anna Sardà

El Cinema Imperial // Foto: Anna Sardà.

El Cinema Imperial de Sabadell està situat a la Rambla. L’edifici està inclòs en l’Inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya. És d’estil modernista i va ser construït el 1911 per Jeroni Martorell i Terrats. A principis del segle XXI es va renovar l’edifici, mantenint la façana original, però afegint un pis d’obra vista.

Des del Sabadell Informa us animem a que ens envieu les fotografies de la nostra ciutat.  Volem que vosaltres també participeu. Només us demanem que siguin de Sabadell o els seus voltants, que tinguin un mínim de qualitat (la redacció es reserva el dret de publicació) i que adjunteu un petit comentari sobre la fotografia . Les podeu enviar a fotolectors@sabadellinforma.com.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×