Autor Societat
31 octubre 2014 a 10:30

Cafosa celebra un any més la jornada del voluntariat

0 Flares 0 Flares ×

L’empresa de Barberà del Vallès la va dur a terme el dia 24 d’octubre

Imatge d'alguns treballadors en la jornada de voluntariat. // Imatge cedida per l'Ajuntament de Barberà del Vallès.

Imatge d’alguns treballadors en la jornada de voluntariat. // Imatge cedida per l’Ajuntament de Barberà del Vallès.

Com ja és habitual, l’empresa de Barberà del Vallès Cafosa Gum S.AU va celebrar el passat 24 d’octubre una nova jornada de voluntariat per als seus treballadors. Aquest any l’objectiu de la iniciativa ha estat mantenir i millorar diferents zones per tal de promoure i difondre la fauna i la flora del Parc de Can Llobateres.

El Dia del Voluntariat de Cafosa és una iniciativa que es porta a terme des de fa diversos anys i que té per finalitat comprometre als seus treballadors i treballadores amb el medi ambient, així com gaudir d’aquest dia, fent del riu Ripoll i el seu entorn, un lloc més amable i millor conservat.

A la jornada hi van participar aproximadament una vintena de treballadors de l’empresa, entre els que destacaven el director general, Juanjo Durán, i la directora tècnica, Roser Amposta. Ells i els altres voluntaris van realitzar diferents tasques, com treballs per millorar els senyals d’interpretació dels itineraris del parc i feines per millorar les zones de menjadors per a aus (esbrossada, reposició de corda, plantació, ampliació de punts de descans, col·locació de caixes niu i de diversos cartells informatius).

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×