Autor Esports
23 octubre 2014 a 16:00

58 esportistes representaran Cerdanyola als Jocs Special Olympics 2014

0 Flares 0 Flares ×

La competició tindrà lloc del 30 d’octubre al 2 de novembre

Esportistes d'Aspadi // Imatge cedida per l'Ajuntament de Cerdanyola

Esportistes d’Aspadi // Imatge cedida per l’Ajuntament de Cerdanyola

A partir del dia 30 d’octubre i fins el 2 de novembre, se celebraran els Jocs Special Olympics a Barcelona i Calella. Enguany, comptaran amb la participació de prop de 1.600 atletes. L’Associació de Pares de Discapacitats, Aspadi, i el Grup Catalònia enviaran una delegació de 58 esportistes que competiran en les modalitats de natació, gimnàstica artística, atletisme, petanca, handbol, bàsquet i futbol.

Els  16 esportistes d’Aspadi, que disputaran les proves de la modalitat de natació, s’entrenen a la piscina municipal de Can Xarau amb la voluntat de millorar el gran paper que van fer a l’anterior edició, l’any 2012 a Vilanova i La Geltrú, on van aconseguir diverses medalles.

Per la seva banda, el Grup Catalònia presentarà un total de 42 representants. Un equip de 4 persones, entre els quals destaca l’Andreu Segura, un veterà que va participar als Specials Olímpics d’Atenes l’any 2011, lluitarà per l’or a gimnàstica artística. El grup comptarà amb 9 membres tant en petanca com en handbol i, pel que fa al bàsquet i al futbol, competirà amb dos equips de 8 membres cadascun.

Apart de les associacions d’arreu del territori català, els Jocs Special Olympics acolliran també sis delegacions de la resta de l’Estat espanyol (Castella i Lleó, Comunitat Valenciana, Múrcia, Andalusia, Madrid i Aragó) i vuit d’estrangeres (Itàlia, Israel, Hongria, Mònaco, Gibraltar, Dinamarca, Suïssa i Andorra).

Més informació i horaris de les competicions a http://www.jocsspecial.cat

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×