Autor Cultura
2 setembre 2014 a 13:00

Presentació del llibre “Fins al final! 1714″

0 Flares 0 Flares ×

Es tracta d’una novel·la històrica basada en fets reals

Cartell de la presentació de Fins al  Final! 1714

Cartell de la presentació de Fins al Final! 1714

La Llibreria Aranya presenta el llibre Fins al final! 1714. L’acte de presentació es durà a terme a la sala d’actes del Museu d’Art de Cerdanyola de Vallès, seu de Can Domènech, carrer de Sant Martí, 88 i està prevista per divendres 5 de setembre a les set de la tarda.

El llibre narra els fets sobrevinguts durant i després de la important batalla que tingué lloc a Esparreguera. El 9 de maig de 1714 les tropes catalanes s’enfronten a l’exèrcit borbònic en el marc d’una guerra per la corona espanyola que ha assolit el Principat. El combat acaba amb un total de 300 baixes borbòniques i 7 de catalanes. Davant d’aquest devastador balanç per l’exèrcit fidel als Borbó, s’inicia el saqueig de la ciutat d’Esparreguera i l’incendi de les cases del batlle en represàlia.

Es tracta d’una novel·la històrica basada en fets reals que a través de la ficció narra un capítol important en la història de Catalunya. Durant la presentació està previst que els seus autor Manel Ruiz Luis i Xavier M. Fernández signin exemplars. En aquest acte hi ha col·laborat l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×