Autor Entitats
24 setembre 2014 a 13:30

Més de 600 nens s’han beneficiat del programa d’alimentació de la Creu Roja

12 Flares 12 Flares ×

L’objectiu era cobrir les necessitats alimentàries a l’estiu

Imatge cedida per Creu Roja Sabadell

Imatge cedida per Creu Roja Sabadell

La Creu Roja de Sabadell ha ajudat a 622 nens aquest estiu amb el seu programa d’alimentació infantil. Les famílies dels infants rebien lots d’aliments i targetes prepagament per poder adquirir productes frescos als supermercats. El programa, emmarcat dins de l’Aliança Humanitària per a l’Alimentació, tenia com a objectiu ajudar als nens i nenes de les famílies que es troben en situació de vulnerabilitat econòmica i cobrir les seves necessitats en període estival, és a dir, quan no poden menjar a l’escola.

Els lots d’aliments repartits contenien aliments bàsics habituals, un reforç de fruita i llaunes de tonyina, entre d’altres. Aquest canvi d’aliments es deu a la voluntat de la Creu Roja d’incrementar les proteïnes per tal de crear una dieta més equilibrada pels nens. Respecte a les targetes prepagament, la Creu Roja n’ha distribuït un total de 498. Els nens beneficiats de les targetes han sigut aquells que rebien una beca menjador del 90 o 100% durant el curs, els que reben beca per part de la Creu Roja i els que formen part del Centre de Medicació Social Divermón.

A més, aquest projecte s’ha completat amb la distribució de lots d’alimentació infantil a 79 nens amb famílies en risc de Badia del Vallès. Aquests productes tenien un reforç de proteïnes, verdura i fruita en almívar.

12 Flares Twitter 8 Facebook 4 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 12 Flares ×