Autor Societat
18 setembre 2014 a 10:00

FGC i TMB s’adapten a la Mercè

0 Flares 0 Flares ×

Servei ininterromput i reforç de les línies

Cartell de les Festes de la Mercè 2014 // Imatge del web de l’Ajuntament de Barcelona

Cartell de les Festes de la Mercè 2014 // Imatge del web de l’Ajuntament de Barcelona

Les Festes de la Mercè arrenquen aquest divendres 19 i seguiran fins al dimecres 24 de setembre. Per tal d’afavorir una bona circulació i l’ús del transport públic, tant els Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya com els Transports Metropolitans de Barcelona adaptaran els serveis a les celebracions.

Durant les nits de divendres 19, dissabte 20 i dimarts 23 hi haurà servei ininterromput de FGC a les línies urbanes L6 Reina Elisenda, L7 Avinguda Tibidabo (línia Barcelona-Vallès), i L8 Molí Nou (línia Llobregat-Anoia). Els trens circularan ens els dos sentits cada 20 minuts.

El dimecres 24, diada de la Mercè, els trens de la línia de FGC Barcelona-Vallès circularan amb els mateixos horaris que un dia feiner del mes d’agost.

Pel què fa als serveis de TMB també durant les nits del divendres 19, dissabte 20 i dimarts 23 de setembre hi haurà servei ininterromput de metro. De la mateixa manera es reforçarà la seguretat, la neteja i el servei habitual de metro amb més atenció a la ciutadania en determinades hores en aquelles línies i estacions on es preveu més afluència d’usuaris.

A més, també es reforçaran una vintena de línies d’autobús, amb cotxes addicionals les tardes del dissabte 20, el diumenge 21 i el dimecres 24 de setembre. De la mateixa manera s’ampliarà la capacitat de les línies que donen servei al passeig Marítim els vespres del divendres 19, dissabte 20 i diumenge 21 de setembre amb motiu de l’exhibició pirotècnica.

En relació amb les activitats programades al Castell de Montjuïc, TMB ha previst un reforç especial que consistirà en la circulació de vehicles articulats amb intervals d’aproximadament 5 minuts a la línia 150 (Plaça Espanya – Castell de Montjuïc) els dies 20, 21 i 24, entre les 10.30h i les 22.00h.

Finalment, en relació al Piromusical de la Mercè, TMB reforçarà les línies 1 i 3 de metro (estació d’Espanya). A més, enguany, de manera extraordinària TMB facilitarà informació actualitzada de l’estat del servei a través del seu perfil de Twitter @TMBinfo que restarà actiu i monitoritzat des de les 8 del vespre fins a la mitjanit del dimecres 24 de setembre.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×