Autor Societat
8 setembre 2014 a 16:30

FGC i TMB funcionaran amb la freqüència dels dies feiners durant la diada

2 Flares 2 Flares ×

Màxima afluència entre les 14 i les 20h

Tren de FGC // Foto: Joan Múrcia

Tren de FGC // Foto: Joan Múrcia

Amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya, els Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) reforçarà el proper 11 de setembre el seu servei a les Línies Metropolitanes.

D’aquesta manera, la línia Barcelona-Vallès funcionarà amb la mateixa freqüència que en els dies feiners a totes les línies: S1 Terrassa, S2 Sabadell, S5 Rubí, S55 Universitat Autònoma, L6 Reina Elisenda i L7 Av. Tibidabo.

Pel que fa a TMB, el servei serà equivalent al dels dies feiners i reforçarà la xarxa amb personal d’atenció al públic i seguretat. La màxima afluència es pot donar entre les 14 i les 20 a les estacions  d’Espanya, Universitat, Catalunya, Urquinaona, Arc de Triomf, Glòries, Passeig de Gràcia, Diagonal, Verdaguer, Tetuan i Monumental..

Per tant, davant la possibilitat que  el transport públic de superfície pugui patir restriccions importants i recomana calcular més temps per als desplaçaments amb metro a les hores prèvies i posteriors als actes, en previsió d’una elevada afluència de passatge.

Unes 45 línies regulars d’autobusos de TMB així com les rutes vermella i blava del Barcelona Bus Turístic patiran afectacions, en forma de desviaments o limitacions de recorregut entre les 14 i les 20h.

2 Flares Twitter 2 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 2 Flares ×