Autor Societat
5 setembre 2014 a 13:00

Creu Roja instal•la una carpa per recollir material escolar

6 Flares 6 Flares ×

Se situarà al centre Baricentro-Carrefour

Cartell de la campanya

Cartell de la campanya ‘Tornada a l’escola solidària’.

La secció de la Creu Roja a Sabadell ha instal·lat avui una carpa al centre comercial Baricentro-Carrefour en el marc de la campanya Tornada a l’escola solidària. L’entitat benèfica col·labora per sisè any consecutiu amb la Fundació Solidaritat Carrefour per tirar endavant una iniciativa que tindrà abast estatal. L’objectiu és recollir material escolar per als nens i nenes de famílies amb pocs recursos econòmics.

La carpa del centre de Barberà del Vallès s’ha obert aquest matí i es mantindrà en funcionament fins demà. Entre les 11 i les 2 del matí i entre les 5 i les 9 de la tarda, els clients del supermercat poden adquirir productes de material escolar al centre comercial i després donar-los als voluntaris de la Creu Roja. Al final dels dos dies de recollida, la Fundació Solidaritat Carrefour donarà el doble de material escolar a l’entitat del que s’hagi aconseguit recollir entre avui i demà.

La campanya Tornada a l’escola solidària té abast estatal i el centre de Baricento-Carrefour de Barberà del Vallès és només un dels 171 establiments de tot Espanya on tindrà lloc la iniciativa. A Catalunya són 24 els supermercats on Creu Roja hi instal·larà una carpa. La pròpia entitat, a través de les seves assembles, repartirà el material escolar obtingut al llarg d’aquest cap de setmana a les famílies que ho necessitin.

6 Flares Twitter 0 Facebook 6 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 6 Flares ×