Autor Societat
14 agost 2014 a 11:00

Visita al Rebost Solidari del tinent d’alcalde i la regidora de Relacions Ciutadanes

2 Flares 2 Flares ×

A l’estiu “La fam no fa vacances”

Visita al Rebost Solidari del tinent d’alcalde de Presidència i aquesta setmana alcalde accidental, Josep Ayuso, acompanyat de la regidora de Relacions Ciutadanes, Anna Carrasco // Imatge cedida per l’Ajuntament de Sabadell

Visita al Rebost Solidari del tinent d’alcalde de Presidència i aquesta setmana alcalde accidental, Josep Ayuso, acompanyat de la regidora de Relacions Ciutadanes, Anna Carrasco // Imatge cedida per l’Ajuntament de Sabadell

Ahir al migdia, Josep Ayuso, tinent d’alcalde de Presidència i aquesta setmana alcalde accidental, acompanyat de la regidora de Relacions Ciutadanes, Anna Carrasco, van visitar el Rebost Solidari en motiu de la campanya “La fam no fa vacances”.

Ayuso va voler felicitar personalment a tots els integrants del Rebost per a aquesta campanya estiuenca, i va aprofitar per comunicar-los que “al començar la temporada esportiva, es farà una proposta d’acció de recollida d’aliments i productes bàsics d’higiene i neteja a les entitats esportives de la ciutat. Unes entitats esportives que en altres ocasions ja han demostrat que sempre estan disposades a ajudar per una bona causa, i aquesta és de les més importants i necessàries de la ciutat”.

Anna Carrasco, per la seva banda, va destacar que “atendre a qui més ho necessita és el que veritablement ens fa persones i ens converteix en ciutadans perquè tot i que patim – com tothom – una forta crisi econòmica, no estem disposats a patir mai una crisi de valors ni de solidaritat”.

El president del Rebost, Guillermo A. Wilches, va destacar ahir durant la visita que “no tanquem a l’estiu i ens fem torns entre nosaltres per sempre poder donar un servei. Un servei unificat en un referent per a altres poblacions que també volen treballar contra la gana de manera efectiva i justa”. Altres membres del Rebost Solidari, com per exemple el vicepresident Josep Bordera, o la secretària del projecte, Àngela Raurell, entre d’altres, van fer acte de presència a la visita.

La campanya “La fam no fa vacances” ha estat impulsada pels quatre bancs d’aliments de Catalunya, i ha garantit que durant els mesos d’estiu tots els ciutadans hagin seguit tenint accés al Rebost Solidari. La campanya mobilitza la societat catalana contra la fam més propera, organitzant activitats per recollir aliments i omplir així els magatzems de cada una de les poblacions. En el cas de Sabadell es focalitzaran les actuacions en l’alimentació infantil, per a això es necessiten farinetes de cereals, farinetes de fruita, llet, llegums, galetes, tonyina, arròs , i oli.

Les entitats interessades s’han d’adreçar al Rebost Solidari de Sabadell al telèfon 93 784 17 50 ó 607 24 75 67, o bé a través de l’adreça electrònica rebostsolidarisbd@gmail.com.

Aquesta campanya estiuenca se suma a les diferents iniciatives que durant tot l’any impulsa el Rebost Solidari en col·laboració amb 26 entitats de caire solidari, voluntaris i Serveis Socials municipals. En el cas de Sabadell, el Rebost Solidari lliura lots d’aliments a unes 2.700  famílies al mes.

2 Flares Twitter 0 Facebook 2 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 2 Flares ×