Autor Societat
13 agost 2014 a 17:00

Comunicat de l’Ajuntament de Sabadell en relació amb el vídeo sobre  l’actuació d’un agent de la Policia Municipal 

0 Flares 0 Flares ×

Vol expressar la confiança en el cos de Policia Municipal

Ajuntament de Sabadell

Ajuntament de Sabadell // Foto: Sergi Colomer

Arran del vídeo que s’ha publicat al YouTube, sobre l’actuació d’un agent de la Policia Municipal, l’Ajuntament de Sabadell ha obert un expedient d’investigació per aclarir els fets i determinar les accions a portar a terme.  L’Ajuntament de Sabadell lamenta que un dels agents de la Policia Municipal respongués a la provocació de la persona que estava gravant el vídeo amb uns comentaris que no corresponen als valors, honorabilitat i bon procediment del cos de la Policia Municipal. Amb aquest comunicat l’Ajuntament també vol expressar la total confiança amb els valors de servei i proximitat de la Policia Municipal i de tots els agents que la componen.
Segons les accions policials, els fets van tenir lloc el dia 12 d’agost a les 7’50 del matí quan els Mossos d’Esquadra van requerir la presència dels agents de la Policia Municipal per fer una prova d’alcoholèmia al conductor d’un vehicle que circulava a alta velocitat per la ronda d’Europa. En les proves efectuades, el conductor del vehicle superava la taxa d’alcohol permesa.
Podeu veure el vídeo en aquest enllaç.
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×