Autor La foto del dia (el racó d'instagram)
31 juliol 2014 a 08:00

Semàfors en vermell

0 Flares 0 Flares ×
Semàfors en vermell

Trenets // Foto: Joan Murcia

Dipòsit amb cotxeres, fossat, pont grua, taller, magatzem i estació de tractament d’aigua són alguns dels elements que trobem a les instal·lacions del Centre de Modelisme Ferroviari de Sabadell que es troba al Parc de Catalunya.

Des del Sabadell Informa us animem a tots a que ens envieu vosaltres les fotografies de la nostra ciutat. Volem que vosaltres també participeu. Només us demanem que les fotos siguin de Sabadell o dels seus voltants, que tinguin un mínim de qualitat (la redacció es reserva el dret de publicació) i que adjunteu un petit comentari sobre la fotografia. Les podeu enviar a fotolectors@sabadellinforma.com.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×