Autor Entitats
18 juliol 2014 a 15:00

L’Ajuntament de Cerdanyola fa costat a la campanya de donació de sang

6 Flares 6 Flares ×

“Aquest estiu, vine a donar sang”

Imatge de la campanya “Aquest estiu, vine a donar sang”

Imatge de la campanya “Aquest estiu, vine a donar sang” // Imatge del web del Banc de Sang

L’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès se suma a la campanya que ha iniciat el Banc de Sang per animar a la donació durant els mesos de juliol i agost, anomenada “Aquest estiu, vine a donar sang”.

Durant aquests dos mesos, s’han organitzat campanyes extraordinàries en molts municipis, entre ells Cerdanyola, on estarà instal·lada la Unitat Mòbil el diumenge 17 d’agost de 10 a 14h a la plaça de l’Abat Oliva; el dimecres 20 d’agost de 17 a 21h a l’Ateneu, i el divendres 22 d’agost, de 10 a 14, i de 17 a 20.30h a pla plaça de les Alzines (davant el Mercat Municipal de Les Fontetes).

Al llarg de l’estiu la donació de sang baixa un 30%, en canvi, es mantenen les necessitats als hospitals, especialment de plaquetes i de glòbuls vermells del grup 0 negatiu. Per això s’han organitzat campanyes extraordinàries a molts municipis i també al litoral amb el lema “Aquest estiu, vine a donar sang”. Aquestes campanyes extraordinàries se sumen als punts fixos de donació que hi ha en 12 hospitals del territori, consultables al web www.donarsang.gencat.cat

Aquesta campanya també s’ha estès a les xarxes socials, on s’anima a tothom a compartir la necessitat de donar sang a través del hashtag #alEstiuSalvaVides. El Banc de Sang disposa de perfils a Facebook i Twitter.

6 Flares Twitter 4 Facebook 2 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 6 Flares ×