Autor Futbol
15 juliol 2014 a 14:00

Arriba a Cerdanyola la tercera edició de la Solidaris CUP

0 Flares 0 Flares ×

El dijous, 17 de juliol a les 17.30h

L'edició de la Solidaris CUP 2013 // Imatge del web cfc.cat

L’edició de la Solidaris CUP 2013 // Imatge del web cfc.cat

Aquest dijous, 17 de juliol, a les 17.30h, se celebrarà a Cerdanyola la Solidaris CUP, una iniciativa organitzada pel Cerdanyola FC al Camp de Futbol Municipal La Bòbila-Pinetons, i que consisteix en un torneig solidari en què s’aprofita per realitzar una recollida d’aliments.

Des de l’organització, es demana preferentment que es portin aliments com brou, llegums en pot, oli, llet, cereals, tonyina, tomàquet en conserva i/o productes d’higiene com bolquers, o tovalloletes. En cas que no es portin directament aquests productes, es pot fer una aportació de 5€, que l’organització destinarà a la compra de menjar.
El menjar que es recapti es portarà a l’Àrea Social de l’Ajuntament de Cerdanyola, que serà l’encarregada de repartir-ho entre les diverses entitats socials del municipi.
El torneig estarà composat per quatre equips: un composat per personal de l’Ajuntament i premsa local, un altre pel personal del Cerdanyola FC, un altre per les entitats i gent de Cerdanyola, i un altre pels Grups Municipals.
Per tal de participar-hi, s’ha de confirmar l’assistència abans de dimecres enviant un correu a melladobm@cerdanyola.cat.
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×