Autor Ensenyament
9 juny 2014 a 16:00

Acord amb la Generalitat sobre el transport escolar a l’escola Bellaterra

0 Flares 0 Flares ×

Destinarà 60.000 euros

Logo Escoleta necessita el transport escolarL’Ajuntament de Cerdanyola ha arribat a un acord amb la Generalitat de Catalunya (Departament d’Ensenyament)per garantir el transport a l’Escola Bellaterra.

 Amb aquest acord, el Departament aportarà 60.000 euros durant dos cursos al Consell Comarcal, perquè els alumnes de l’Escola Bellatera continuïn mantenint el transport escolar no obligatori discrecional. Passats els dos cursos, es canviarà la modalitat a transport urbà. La resta del cost l’assumirà el mateix Ajuntament i les aportacions de les famílies que ja venien fent.

L’Escola Bellaterra està situada dins del terme municipal de Cerdanyola, dins del campus universitari de Bellaterra.

Crítiques de CiU Cerdanyola

CiU Cerdanyola ha celebrat l’acord però critica durament a l’actual consistori perquè considera que no van donar ple suport, mentre que els convergents van treballar juntament amb les famílies per fer possible l’acord.

“CiU Cerdanyola lamentem que el govern municipal de Cerdanyola no hagués fet des de l’inici elsplantejaments que finalment han estat acordats, havent provocat un malestar a tota la comunitat educativa i una tensió institucional que no hagués estat necessària si haguéssim anat plegats, escola i tots els grups municipals, des de l’inici. La negativa de l’alcaldessa a convocar a l’escola, els grups municipals i la Generalitat a la mateixa taula per cercar solucions compartides, només ha retardat l’acord i la solució”.

El grup també lamenta els insults i sortides de to per part del govern municipal, PSC i ICV, segons expliquen en el comunicat: “l’única cosa que hem fet és treballar sincera i honestament, com ha demostrat l’acord al qual s’ha arribat amb la Generalitat de Catalunya. Els interessos partidistes del govern municipal i les seves inacceptables actituds, una vegada més, no han ajudat a resoldre a temps els problemes de Cerdanyola i la seva gent.

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Pin It Share 0 Email -- 0 Flares ×